Novosti - ovo nije novost...

Ovo nije novost... Više od dvadeset godina nama se dešavaju samo novosti. Malo, malo pa iskrsne nešto isplanirano. Planirali smo mnogo toga, da održavamo i popravljamo OPEL vozila, da nabavljamo rezervne delove za OPEL automobile, da potpuno brinemo o mnogo OPEL-a.

Bili smo : na samom početku, tikva sa velikom kinetičkom energijom, puni mutnih dalekosežnih pogleda, nesvesni (društveno-politickog) momenta, mala družina sa puno nepoznanica, TDI radionica. Vidite gde smo sada : smešteni samo 800 m od najnovijeg kružnog toka u gradu, prepoznatljivi kako po stasu tako i po glasu, opremljeni po PS, iskusni kao Zaro a podmadmlaðeni, spremniji od spremnih i organizovaniji od organozovanih.


Od sada pa ubuduće obraćaćemo Vam se i elektronski savetima, sugestijama, obaveštenjima, vestima. Pratićete nas i verovatno i Vi sami dobijati ideje i želju da podelite Vaša saznanja, dileme i razmišljanja. Pišite i potpišite, mi ćemo rado objaviti. Pomozite nam da na momenat automehaničarski alat zamenimo, za dobrobit zajednice, olovkom. Fotografišite i pitajte se a mi ćemo to okačiti, ne o klin već o ploču.

TDI servis je za više od dve decenije popravio na hiljade, hiljade kvarova i felera a zadovoljni klijenti to bogato nagradili poverenjem. Bilo je tu i po neko razočarenje pa i po neko nepoverenje. Po nekada i nismo dobili priliku za popravni. Zahvaljujemo se svima, svako od njih ostavio je po nešto u memoriji našeg sistema.

Pored standardne naše ponude proširili smo se WEB shop-om, servisom klima uredjaja, uvozom rezervnih delova, tehničkom podrškom majstorima...

Ovako izgleda nasa sadašnjost... A budućnost brižno planiramo.